افت فشار پمپ هیدرولیک

علت افت فشار پمپ هیدرولیک + ارائه راهکار فوری

فهرست مطالب

اصلی‌ترین دلیل افت فشار پمپ هیدرولیک در واقع فشار پایین سیال در قسمت خروجی پمپ در مقایسه با فشار سیال در بخش ورودی پمپ می‌باشد. این امر سبب کاهش عملکرد این سیستم و همچنین آسیب دیدن قطعات آن می‌شود‌؛ اما از آنجایی که پمپ هیدرولیک به عنوان اصلی‌ترین قطعه سیستم‌های هیدرولیک به شمار می‌آید بنابراین لازم است در اسرع وقت دلایل افت فشار پمپ هیدرولیک از جمله نشت داخلی روغن، کاهش دور محرک پمپ، بی‌کیفیت بودن شیرآلات، انسداد مسیر روغن و… را بررسی کنید و با بهترین راهکار علت به وجود آمده را برطرف نمایید.

تنظیم فشار پمپ هیدرولیک

پمپ هیدرولیک جزو مهم‌ترین قطعات در سیستم‌های هیدرولیک است که باعث جابه‌جایی روغن به دیگر اجزای سیستم می‌شود. فشار روغن خارج شده از پمپ علت اصلی تأمین انرژی مورد نیاز جهت عملکرد تمام اجزای سیستم هیدرولیک است. از این رو برهم خوردن تنظیم فشار پمپ هیدرولیک مثل افت فشار پمپ هیدرولیک سبب می‌شود عملکرد این سیستم دچار اختلال شود و در نهایت اجزای سیستم آسیب ببینند. در چنین مواقعی باید سریعاً برای تعمیر پمپ هیدرولیک و یا تعویض پمپ اقدام نمایید.

چنانچه برای تعمیر و یا تعویض اجزای سیستم‌های هیدرولیک به دنبال متخصصین برجسته و معتبر هستید پرسنل کارآزموده شرکت سپهر آسیا در خدمت شما هستند‌. تنها کافیست از طریق شماره تماس ۵۵۴۲۹۳۳۸ ۰۲۱ و یا به صورت آنلاین با مشاورین شرکت سپهر هیدرولیک آسیا در ارتباط باشید.

تشخیص افت فشار پمپ هیدرولیک

برای تشخیص افت فشار پمپ هیدرولیک بهتر است از راهکارهای ذیل استفاده کنید:

  1. بررسی فشار خروجی سیستم و مقایسه آن با میزان فشار تعیین شده در دفترچه‌های راهنمای پمپ
  2. بررسی فشار ورودی سیستم و مقایسه آن با میزان فشار تعیین شده در دفترچه‌های راهنمای پمپ
  3. بررسی فشار در نقاط گوناگون سیستم هیدرولیک
  4. بررسی عملکرد پمپ مانند سرعت، نویز و حتی نشتی
  5. بررسی فیلترهای سیستم و پاکسازی فیلترهای آن

چنانچه با انجام این روش‌ها مشکل افت فشار پمپ هیدرولیک برطرف نشد به شما توصیه می‌کنیم با تکنسین‌ها و متخصصین مجرب شرکت سپهر آسیا به صورت آنلاین و یا تلفتی مشورت کنید.

روش‌های رفع افت فشار پمپ هیدرولیک

برای برطرف کردن مشکل افت فشار پمپ هیدرولیک لازم است اول از همه علت افت فشار پمپ هیدرولیک را شناسایی کنید. سپس بهترین روش ذیل را برای رفع افت فشار پمپ هیدرولیک انتخاب نمایید:

افت فشار پمپ هیدرولیک

نشتی روغن هیدرولیک

اول از همه محل نشتی روغن را شناسایی کنید‌. در صورتی که قسمتی از پمپ مثلاً یاتاقان، سیل و..‌. دچار نشتی شده است باید قطعه معیوب را تعمیر و یا تعویض کنید.

تعمیر یا تعویض اتصالات

اگر اتصالات اصلی سیستم دچار نشتی شود بهتر است با مشورت کارشناسان باسابقه شرکت سپهر آسیا قطعه خراب شده را تعمیر و یا تعویض کنید.

تعمیر یا تعویض لوله ها

در صورتی که لوله‌های سیستم هیدرولیک دچار نشتی شود بهتر است با تهیه لوله‌های مرغوب و اورجینال از مجموعه سپهر هیدرولیک آسیا لوله ها را تعویض کنید.

آلودگی روغن یا فیلتر

برای برطرف کردن افت فشار پمپ هیدرولیک حتماً از روغن‌های هیدرولیک باکیفیت استفاده کنید.

وجود مشکلات برقی

لازم است برای برطرف کردن افت فشار پمپ هیدرولیک به طور مداوم سنسورهای سیستم هیدرولیک و سیم‌کشی پمپ را بررسی کنید.

جلوگیری از افت فشار پمپ هیدرولیک

شما با جلوگیری از افت فشار پمپ هیدرولیک می‌توانید باعث افزایش طول عمر سیستم و کاهش هزینه‌های مراقبت و تعمیرات سیستم هیدرولیک شوید. البته برای پیشگیری از افت فشار لازم است که سیستم را به طور دوره‌ای بررسی کنید. همچنین با خرید روغن هیدرولیک باکیفیت از مراکز معتبر مثل شرکت سپهر آسیا مانع از فرسودگی و خرابی قطعات سیستم شوید. مهم‌تر اینکه قطعات مصرفی پمپ هیدرولیک را هر چند وقت یکبار تعمیر و یا در صورت نیاز با راهنمایی و مشاوره کارشناسان شرکت سپهر آسیا تعویض کنید. از دیگر روش‌های جلوگیری از افت فشار موارد ذیل هستند:

  • تنظیم فشارشکن هیدرولیک
  • هواگیری پمپ هیدرولیک صنعتی
  • تعویض دوره‌ای فیلترهای سیستم
  • تنظیم دمای روغن به اندازه ۴۵ درجه سلسیوس
  • استفاده از قطعات اورجینال برای ایجاد فشار و دبی لازم

انواع افت فشار هیدرولیک

معمولاً افت فشار پمپ هیدرولیک در نمونه‌های مختلفی رخ می‌دهد که در اینجا هر کدام از آنها را با یکدیگر بررسی می‌کنیم:

افت فشار اصلی

این نوع افت فشار پمپ هیدرولیک به علت اصطکاک میان سیال و دیواره قطعات و لوله‌های سیستم ایجاد می‌شود.

افت فشار فرعی

این نوع افت فشار پمپ هیدرولیک به علت مقاومت زیاد در برابر جریان و فشار سیال در اتصالات سیستم، بخش اتصال شیرها و دیگر اجزای سیستم است.

دلایل افت فشار پمپ هیدرولیک

مهم‌ترین دلیل افت فشار پمپ هیدرولیک به خاطر کاهش فشار روغن هیدرولیک خارج شده از پمپ است. البته افت فشار پمپ هیدرولیک می‌تواند به علت‌های دیگری هم باشد از جمله:

نشتی روغن از پمپ هیدرولیک

نشتی روغن سبب کاهش مقدار روغن پمپ در سیستم هیدرولیک می‌شود، در نتیجه افت فشار رخ می‌دهد.

افت فشار پمپ هیدرولیک

آلودگی روغن هیدرولیک

آلودگی روغن سبب کاهش ویسکوزیته روغن سیستم هیدرولیک می‌شود. در نتیجه کاهش ویسکوزیته موجب افت فشار می‌شود.

خرابی قطعات سیستم هیدرولیک

با گذشت زمان خرابی قطعات مثل یاتاقان‌ها، سیل‌ها و سایر اجزای مکانیکی سیستم سبب نشتی روغن، کاهش عملکرد پمپ و افت فشار پمپ هیدرولیک می‌شود‌.

مشکلات برقی سیستم هیدرولیک

مشکلات برقی مثل خرابی سنسورهای فشار و یا مشکل سیم‌کشی سبب اختلال در عملکردهای پمپ هیدرولیک خصوصاً افت فشار می‌شود‌.

کیفیت پایین روغن هیدرولیک

استفاده از روغن نامرغوب سبب نشتی روغن و افت فشار پمپ می‌شود.

پایین بودن دور محرک پمپ هیدرولیک

چنانچه دور گردش محرک در هر قسمتی از سیستم پایین بیاید‌ شاهد افت فشار پمپ هیدرولیک خواهید بود.

گرفتگی مسیر روغن و هرز شدن سر شافت پمپ

هنگامی که حجم‌ روغن هیدرولیک در قسمت‌های مختلف سیستم کاهش یابد باعث ساییدگی اتصالات فلزی و صدمه دیدن یونیت هیدرولیک می‌شود. این پدیده باعث افت فشار پمپ هیدرولیک خواهد شد.

علت انسداد پمپ هیدرولیک در چیست؟

انسداد پمپ در بیشتر مواقع سبب کاهش جریان روغن هیدرولیک در پمپ می‌شود. همچنین انسداد پمپ سبب کاهش جریان روغن و کاهش فشار روغن در سیستم هیدرولیک می‌شود. برخی از دلایل انسداد پمپ عبارتند از:

  • وجود ذرات و آلاینده‌های خارجی در روغن
  • فرسایش و خرابی قطعات

حرف آخر سپهر آسیا

حالا که تا اینجا با دلایل افت فشار پمپ هیدرولیک و روش‌های برطرف کردن آن آشنا شدید اگر باز هم سؤال و یا ابهامی دارید می‌توانید با مشاورین ما در شرکت سپهر هیدرولیک آسیا در میان بگذارید؛ زیرا سپهر آسیا دارای سابقه درخشانی در حوزه تأمین و تعمیر تخصصی قطعات هیدرولیک می‌باشد.

این مجموعه بزرگ انواع قطعات و همچنین ابزارهای سیستم‌های هیدرولیک از قبیل انواع پمپ هیدرولیک، انواع جک هیدرولیک، هیدرو پمپ، هیدروموتور، انواع شیر برقی هیدرولیک و همچنین انواع شیر دستی هیدرولیک و حتی پاور پک هیدرولیک با برندهای خارجی و داخلی و البته همراه با نصب آسان، سریع و مطمئن و همچنین خدمات پس از فروش به شما مشتریان گرامی عرضه می‌کند.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *